Výrobní prostory

Průmyslový areál se 2 výrobními halami na pozemku s výměrou více než 6.000 m2 v průmyslové zóně Jeneč u Prahy nedaleko letiště, s dobrou dopravní dostupností z Pražského okruhu po D6.

Na pozemku se nachází větší hala 600 m2 s výškou 5 m a menší hala 400 m2 s výškou 4 m, dům správce a domek s WC kabinami, dále je zde přípojka plynu, elektrické energie, studna s vodou pro průmyslové použití a 3 septiky.

Lokalita je dobře dostupná, na dálnici D6 jen 2 minuty jízdy, na Pražský okruh 7 minut. Ke stanici metra Zličín je to 10 minut jízdy. Ve vzdálenosti zhruba 450 m od areálu je dostupné také vlakové a autobusové spojení. Občanská vybavenost je k dispozici v obci Jeneč v dojezdové vzdálenosti do 2 minut.

Zastavěné plochy 1.016 m2, 404 m2 a 381 m2, ostatní plocha 4 291 m2.

Přehledová tabulka

  • Celková plocha
    6 092 m²
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • PENB
    G
  • Referenční číslo
    37442
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další výrobní prostory v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.